Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка БулфотоНаучих от хора от службите, че

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка БулфотоНаучих от хора от службите, че
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ние, Възраждане ще управляваме България и ще накажем предателите

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Булфото

Научих от хора от службите, че съм подслушван, тъй като съм опасност за страната и за нейните институции. ДАНС са проведена незаконна група. Ние сме опасност с това, че желаеме България да бъде свободна и самостоятелна страна. Искаме да се ръководи от нас българите, а не от някакво непознато посолство. 

Това разяснява в ефира на бТВ Костадин Костадинов.

Не единствено аз, цялото управление на " Възраждане " е подслушвано по този метод. Хората от Възраждане са най-сериозната опасност за хората, които трансфораха страната в ръководена извън и подвластна територия, разяснява той.

Ние считаме да управляваме страната. Да, ние! Да, ние от " Възраждане " ще управляваме страната и считаме да накажем тези хора, които позволяват Америка да взима решенията вместо нас, българите. Ще ги съдим за изменничество, всички тези, които продават българската националност, които ни унищожават, уточни той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР